• Novinky

            • Zber odpadu

            • Dňa 29. 9. 2021 aj naša škola prispela k akcii "Dve hodiny pre krajšie Partizánske - upracme si mesto" a to zbieraním papiera a iného odpadu. Zúčastnili sa jej triedy I.D a II.E pod dozorom učiteľov Ivana Dvonča a Mareka Gajdoša. Vyzbieralo sa skoro 7 vriec odpadu a preto patrí vďaka všetkým, ktorí sa tejto akcie aktívne zúčastnili.

            • Adaptačný týždeň

            • V termíne od 13. do 21. septembra sa triedy prvého ročníka zúčastnili adaptačného dňa.

              Žiaci  absolvovali rôzne zážitkové aktivity na lepšie spoznanie sa medzi sebou ako aj s triednym učiteľom. Zistili viac o histórii našej školy, spoločne sa zasmiali, dozvedeli sa niečo nové a rozhýbali sa pri pohybovej hre. Veríme, že do života na našej škole vykročili správnou nohou a na najbližšie roky budú mať len tie najlepšie spomienky.

              Vitajte u nás!

            • Biela pastelka

            • Biela pastelka patrí medzi desať najväčších a najdôveryhodnejších zbierok na Slovensku.

              Aj naši dobrovoľníci uskutočnili dňa  24.9.2021 zbierku  pre nevidiacich a slabozrakých ľudí. Ambasádorkou zbierky je už  niekoľko rokov moderátorka Adela Vinczeová.

              ,,Hlasom“   zbierky i  podporovateľom jej posolstva  je herec SND Robo Roth.

              Tento rok sa k dvojici známych osobností pridal komik a influencer Fero Joke, ktorý nás písomne cez instagram podporil.

            • Za odmenu na Úrade vlády SR

            • Žiačky odboru obchodná akadémia – Laura Čangelová a Gabriela Duchovičová minulý školský rok získali 3. miesto v súťaži Mediálny pohár, organizátorom ktorej je JA Slovensko. Cieľom súťaže je zlepšiť mediálnu gramotnosť žiakov, naučiť ich pútavo písať články a komunikovať s médiami. Ich snaha sa vyplatila.

              Za odmenu sa mohli učiť priamo od odborníkov – boli pozvané na tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR, kde videli naživo prácu novinárov počas rokovania vlády, zúčastnili sa tlačovej konferencie, porozprávali sa s predsedom vlády SR Eduardom Hegerom a prezreli si rôzne zaujímavé priestory Úradu vlády SR.

              Na konci náročného, ale veľmi inšpiratívneho dňa ich potešilo, že fotky z ich návštevy si dal pán  premiér Heger do príbehu na Instagrame.

            • KLAUZÚRNE SKÚŠKY

            • KLAUZÚRNE  SKÚŠKY

              DÁTUM  KONANIA: 27.9. – 1.10.2021

               

              ODBOR: 8244 M  Modelárstvo a navrhovanie obuvi

                                             a módnych doplnkov

              TRIEDY:  II.A,  III.A

              MIESTO: učebňa č. 42 a učebňa č. 43

            • Nezabúdame...

            • Ani žiaci našej školy nezabúdajú na obete holokaustu a rasového násilia. Preto svojou účasťou podporili celoslovenskú spomienkovú akciu „Nezabudnutí susedia“, organizovanú 9. septembra – v deň prijatia Židovského kódexu (1941), ktorý odštartoval obdobie odoberania ľudských a občianskych práv, deportácií a vraždenia desaťtisíce občanov vtedajšieho Slovenského štátu.

              Pietnu spomienku v Partizánskom  umocnilo čítanie príbehu preživšieho – uznávaného neurológa profesora Pavla Traubnera, prečítanie výpovede z pátrania po osudoch židovských spoluobčanov z nášho mesta a blízkeho okolia, zapálenie sviečok, položenie kamienkov a modlitba za zomretých.

            • 83 (NE) ZNÁMYCH OSOBNOSTI MESTA PARTIZÁNSKE

            • "Osobnosti sa neformujú peknými rečami, ale prácou a vlastným výkonom."

              Citát od A. Einsteina zdobí brožúru s názvom

              "83 (ne) známych osobností mesta Partizánske", ktorú SOŠ J. A. Baťu vydala v spolupráci s mestom Partizánske pri príležitosti 83. výročia jeho založenia.

              Touto publikáciou naša absolventka Natália Bebiaková a učiteľka Mgr. Janka Žišková zavŕšili 4-ročný projekt Naša Baťovka zameraný na výnimočných ľudí zviazaných s mestom Partizánske.

              K odbornej spolupráci a jazykovej korektúre prispeli Ing. Mária Tomašovičová a Mgr. Bibiána Dzianová.

              Autorkám srdečne blahoželáme ku krásnemu dielku a k splnenému cieľu. Janka a Natálka, sme na Vás a Vašu prácu nesmierne hrdí!

            • Oznámenie o lyžiarskom výcviku

            • Lyžiarsky kurz pre žiakov SOŠ J. A. Baťu sa uskutoční podľa záujmu a počtu v termínoch 9. - 14. 1. a 23. - 28. 1 2022 v stredisku Malinô Brdo v hotely Malina

              Predbežná cena je 200 eur a v cene je zahrnuté:

              1.  Doprava

              2. Ubytovanie 5 nocí

              3. Strava - plná penzia 5 dní

              4. Skipas 6 dní

              Žiaci môžu využiť štátnu dotáciu 150 eur.

              Záloha na kurz je 20 eur a je potrebné ju zaplatiť do konca mesiaca september učiteľom TSV.

            • 83 (Ne)známych osobností mesta Partizánske

            • Vidíme sa už túto sobotu o 18:30 hod na Námestí v Partizánskom. Budeme totiž uvádzať do života našu skvelú publikáciu o 83 (ne)známych osobnostiach mesta Partizánske. Nájdete v nej zvučné mená ako Karol Duchoň, bratia Dvorskí, režisér Peter Bebjak, minister školstva Branislav Gröhling, či športovec Ľubomír Višňovský a mnoho ďalších.

            • Oznam pre rodičov žiakov prvých ročníkov

            • Vážení rodičia žiakov prvých ročníkov, vzhľadom k odporúčaniu RUVZ a ministerstva školstva, plánované rodičovské združenie dňa 2.9.2021 sa RUŠÍ, prosím sledujte edupage a web stránku školy, kde budeme zverejňovať aktuálne informácie.

              Zároveň oznamujeme žiakom prvých ročníkov, že stravovanie v školskej jedálni začína 6.9.2021. Žiaci, ktorí majú záujem odoberať stravu , môžu si vypísať zápisný lístok (nájdete ho na web stránke školy v časti strava alebo prikladám v prílohe), podpísať rodičom a doručiť vedúcej ŠJ, prípadne zaslať oskenovaný na adresu anetta.divekyova@spspart.sk Informácie s postupom sú uvedené na zápisnom lístku.

              Z dôvodu rekonštrukcie školskej jedálne sa prihlasovanie alebo odhlasovanie uskutočňuje len cez internet na stránke www.strava.cz a to vždy deň vopred do 10:00 hod. Na výber bude jedno jedlo denne, preto si objednávajte len obed č.1. Obed sa bude vydávať počas veľkej prestávky v čase od 11?20 do 11:50 v budove SNP 5 na 1.poschodí v reštaurácii Educa. Polievka bude servírovaná do taniera, hlavné jedlo bude v jednorázovom obale. Jedlo je možné skonzumovať na mieste alebo si ho vziať so sebou.

              Pre viac informácií kontaktujte vedúcu ŠJ 0387479138 Ing. Katarína Hartmannová, riaditeľka školy

      • Prihlásenie

    • Ing. Katarína Hartmannová
      riaditeľka školy
        katarina.hartmannova@spspart.sk

      Ing. Ingrid Rigáňová
      zástupkyňa pre teoretické vyučovanie
         iriganova@gmail.com


      Ing  Mgr. Andrea Dubravická
      zástupkyňa pre teoretické vyučovanie
         dubravickaa@centrum.sk

      Ing. Michal Ondruš
      zástupca pre praktické vyučovanie
        michal.ondrus.23@gmail.com

      Anetta Divékyová
      vedúca školskej jedálne
        anetta.divekyova@spspart.sk

      Monika Miková
      personalistka
        monika.mikova@sospe.sk